Всі категорії
Додати товар

Лампа,нічник,левітуюча класний подарок на 14 лютого

2800 грн
Опис

Світлодіодна магнітна левітація безсмертна квітка спальня настільна лампа кімната дівчина романтичний весільний подарунок прикраси настільна лампа

Особливість:

1.Значення: квітка вічного життя символізує любов, яка ніколи не закінчиться, і любов лише одна за все життя; з магнітною левітацією, що обертається, бажайте, щоб любов ніколи не припинялася

2.Багатофункціональність: підключення до розетки, левітація під час увімкнення живлення, м’яч із вимкненим живленням автоматично адсорбується вгору, щоб запобігти падінню та пошкодженню м’яча. Конструкція з низьким енергоспоживанням, не потрібно турбуватися про великі втрати потужності.

3.Високоякісний матеріал: прозора і яскрава оболонка, сфера виготовлена ​​зі зносостійкого ПЕТ матеріалу, високопрозорий кристал, трикутний стійкий кронштейн, підставка для дисплея стоїть стабільно.

4. Сенсорний перемикач: використовуйте сенсорний перемикач, чутливий сенсорний перемикач, уважний і безтурботний, легко перемикається.

5. Чудовий подарунок для будь-якої особливої ​​події: справді унікальний подарунок, який підходить для романтичного Дня святого Валентина, Дня матері, Різдва, Дня подяки, Дня вчителя, випускних, вечірок, весіль, ювілеїв, пропозицій одружитися, для виходу на пенсію, Нового року чи будь-якого іншого особливі випадки для вашої дружини, друзів і родини.
Специфікація:
Немає
Матеріал: пластиковий корпус лампи з ПК + прозора ПЕТ-кулька з фарбою

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dan64638
dan64638
Була

Схожі товари