Всі категорії
Додати товар

Вышитые магниты и знаки -оберег

250 грн
Опис

Вишивка – один із видів народного декоративного мистецтва українців. Українці називають вишивку кодом нації. Жінка володіла «мовою» орнаментального письма, де через кольори, лінії, візерунки створювала абсолютно унікальну річ, закодовану на добру долю для рідної людини. Узори вишивок - це особливі письмена. Кожна буква, має свій орнамент. За допомогою їх поєднання і утворюються слова. Текстова вишивка, або Бродівське письмо це спеціальний алфавіт у якому кожен символ у вишивці відповідає певній літері кирилиці. Вони могли буквально “читати” вишивку як книги.
Зараз за допомогою спеціаних програм є можливість зашифрувати слова, назви міст , власне ім’я чи будь -яке інше слово у схему українського орнаменту.
Кожна літера – це вишитий символ, кожен символ – це потужний оберіг.
На фото пасхальні яйця- магнити та значок з закодованим у вишивці словом (для зразку)
Так само можна закодувати будь- яке бажане слово , чи ім"я і створити потужний оберіг для себе або для коханної людини .
Фурнітура ,основа і нитки підбираються індивідуально відповідно до Вашого імені чи іншого слова , яке требаа закодувати .

УВАГА! Перед тим , як натиснути кнопку "замовити" , спочатку пишіть в повідомленні всі побажання що до виробу , а замовлення оформляйте лише перед узгодженням всіх деталей!
Ціна виробу від 150 до 250 грн.
На ціну впливає обрана фурнітура , колір канви (основи) і величина кодованого слова .

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари