Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Металевий вішак для ключів та одягу тесла сайбертрак 235*137*20мм чорний

480 грн
Опис

Ключниця стане незамінною річчю, особливо для тих, хто втомився від постійних квестів по квартирі чи будинку в пошуках тієї єдиної в'язки ключів.

Наші вішаки виготовлені з конструкційної вуглецевої сталі, для порізки якої використовуються високоточні та сучасні лазерні апарати. Вішаки вкриті полімерною порошковою фарбою, що є найбільш якісним, довговічним та екологічним видом покриття.

Для максимально швидкого та простого монтажу ми додали у комплект два саморіза. Вам знадобиться лише викрутка та вільне місце на стіні.

За допомогою вішака можна нарешті упорядкувати гайкові ключі у своїй майстерні, повішати одяг, рушники медалі чи в'язку ключів від дому, авто і так до нескінченності. Кожен гачок розрахований на вагу до 10 кг, тому на нього сміливо можна вішати повний рюкзак з яблуками, але чи потрібно?

Вішак - ключниця – це не лише крутий, але й надзвичайно функціональний подарунок чоловіку, дорогому брату, куму, свату, продвинутому другу, драйвовому колезі, подрузі, дружині, сину, керівнику і навіть сину маминої подруги.

Вішак - ключниця - це наша відповідь на одвічне питання "аааа, що подарувати?" на день народження, новий рік, професійне свято, Різдво, новосілля, день батька, день ангела, весілля і так далі.

*Усі торгові марки та лого використовуються виключно в декоративних цілях

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари