Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Підставка для vr oculus quest 2

1499 грн
Опис

Опис

Підставка для VR Oculus Quest 2 – підвищіть рівень своєї віртуальної реальності. Цей ультрасучасний аксесуар ретельно виготовлений із високоякісного білого PLA і забезпечує функціональність та естетику, органічно вписуючись у ваш віртуальний світ.

Зручність використання:

Ця підставка для VR Oculus Quest 2 – більше, ніж просто тримач, це яскрава прикраса вашої ігрової системи. Розроблена спеціально для Oculus Quest 2, вона гарантує, що ваша гарнітура завжди буде готова до роботи. Її елегантний і сучасний дизайн не тільки надає вишуканості вашій ігровій станції, а й слугує практичним рішенням, що дає змогу тримати гарнітуру VR організовано та в межах досяжності.

Як використовувати:

Використовувати цю підставку дуже просто. Просто встановіть гарнітуру Oculus Quest 2 на спеціальний тримач, і ви зможете зануритися у віртуальну реальність. Більше не потрібно шукати гарнітуру або розбиратися зі сплутаними кабелями. З нашою підставкою ваші VR-пригоди знаходяться всього в одному погляді.

Емоційний зв’язок:

Помістивши гарнітуру на цю елегантну підставку, ви відчуєте передчуття і хвилювання. Це свідчення вашої прихильності до занурення в гру і нагадування про те, що наступна пригода знаходиться всього за один крок від вас. Наша підставка перетворить ваш VR-сеанс на ритуал, роблячи кожну сесію більш захопливою і приємною.

Підходить для будь-якого місця:

Ця підставка для VR Oculus Quest 2 призначена для будь-якого приміщення, чи то квартира, офіс, чи то ігрова кімната. Завдяки мінімалістичному, але стильному зовнішньому вигляду вона органічно впишеться в будь-яку обстановку і додасть вишуканості вашому оточенню.

Гарантія якості:

Виготовлений з точністю та увагою до деталей, підставка для VR Oculus Quest 2 є свідченням нашої прихильності до якості. Ми використовуємо високоякісний білий PLA, відомий своєю довговічністю і гладкістю. Підставка не тільки естетично приваблива, але й довговічна, що гарантує, що ваші інвестиції в ігри віртуальної реальності витримають випробування часом.

Безпечний і стильний дизайн:

Безпека має першорядне значення, і наша підставка розроблена таким чином, щоб надійно утримувати Oculus Quest 2, не завдаючи йому жодної шкоди. Гладка поверхня і закруглені краї гарантують, що гарнітура не подряпається. Крім того, білий матеріал PLA надає елегантності вашій VR-установці.

Заклик до дії:

Підвищіть рівень свого VR-досвіду вже сьогодні за допомогою нашої преміальної підставки для VR Oculus Quest 2. Удоскональте свою ігрову станцію, збережіть гарнітуру в порядку і перетворіть кожну VR-пригоду на незабутню подорож. Зробіть замовлення просто зараз і внесіть нотку вишуканості у свій віртуальний світ!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
sopel...
sopelnyk.georgiy
Львів
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?