Всі категорії
Додати товар

Стильний тубус для бутля ( комплект) чохол для бутля

3390 грн
Опис

Декоративний тубус додає неповторного елементу дизайну вашому простору! Нехай нудний синій колір пластикового бутля вас більше не бентежить!

Особливості аква-тубусу:

• Зберігає якість води: Стильний тубус для стандартного бутля, об'ємом 18.9л ефективно захищає воду від прямих сонячних променів та ультрафіолетового випромінювання, гарантуючи свіжість та смак вашої води, запобігає окисленню та руйнуванню корисних речовин, забезпечуючи вам максимальну користь води для здоров'я.

• Естетика та стиль: Елегантний дизайн тубусу з вертикальними елементами не лише приховує синій пластик, але й надає вашому джерелу води неперевершений зовнішній вигляд, ідеально вписуючись у ваш інтер'єр.

• Вологостійкість та довговічність: Тубус має вологостійке екологічне покриття (Німеччина), яке гарантує, що він не боїться вологи та ультрафіолету. Це забезпечує його тривалий термін служби. Відповідає європейським нормам безпеки EN-71.3.

• Компактність: не займає багато місця та дозволяє максимально ефективно використовувати доступний простір, роблячи його зручним та функціональним.

Комплект (тубус + помпа + підставка з натурального дерева) = 3390 грн

Тубус + якісна помпа = 2850 грн ( знижений рівень шуму, високий ресурс роботи, складний носик, LED-дисплей, 3 режими порційної подачі води або безперервний потік, індикація заряду, сучасний роз'єм type-c ) - для замовлення див. відповідне оголошення у "інші оголошення продавця"

Вартість тубусу окремо (без помпи) = 2390 грн (для замовлення див. відповідне оголошення у "інші оголошення продавця")

Перед замовленням повідомте бажаний колір

Характеристики:

Розмір (ДхШхВ): 32х32х46 см

Матеріал: натуральне дерево, полімер, вологостійка тканина.

Колір: білий, сірий, чорний.

Призначення: для дому, для офісу, для студії, для домашнього користування/малого бізнесу, для будинку, для дачі, для гаража, для спортзалу, для фітнес-клубу, для салону краси, для барбершопу, для перукарні, для автосалону, для лікарні, для виробництва, для кафе, для готелів, для ресторанів, для HoReCa, для організацій, для сім'ї, для складу, для цеху, для ангару, для школи.

Нехай ваша вода буде не лише смачна, але й відображає ваш унікальний стиль та бажання активно дбати про здоров'я!

Замовте свій унікальний тубус вже зараз та зробіть власний простір вишуканим!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Зроблено в Україні?:
Хендмейд

Схожі товари