Всі категорії
Додати товар

Ефірна олія чайного дерева, 10мл, швейцарія🇨🇭, ціна з карткою 730грн.

1059 грн
Опис

Натуральна ефірна олія чайного дерева - один з найефективніших природних антисептиків, має виражену протизапальну і противірусну дію. Знеболює і заспокоює шкіру при різних пошкодженнях, має ранозагоювальну дію. Стимулює імунну систему, нервову і психічну енергію, особливо в період емоційних криз. Незамінна як засіб першої допомоги в будь-якій аптечці.
Опис, властивості, застосування натуральної Ефірної олії чайного дерева:

Ефірна олія чайного дерева з канукою та манукою (Melaleuca alternifolia, Kunzea ericoides, Leptospermum scoparium) має протизапальну, дезінфікуючу та болезаспокійливу дію. Сильне дезінфікуючий та протизапальний засіб. Підвищує імунітет. Ефективна проти вірусних захворювань, бактерій, грибків, паразитів. Чинить протитравматичну дію при ранах, саднах, ударах, розтягах. Зміцнює волосся, ефективна при лікуванні педикульозу..

Має антибактеріальні, протигрибкові, противірусні, протипаразитарні, інсектицидні, дезінфекційні, сильні антисептичні, антиоксидантні властивості. Чинить протизапальну, болезаспокійливу, відхаркувальну дію.

Підтримує здоров'я та молодість шкіри. Допомагає очистити шкіру від роздратування, запалення, гнійничків. Покращує регенерацію тканин. Перешкоджає застійним явищам. Є імуномодулятором. Захищає від негативних факторів довкілля та сезонних епідемій.

Унікальна розробка компанії Vivasan - ефірна олія чайного дерева з додаванням олій мануки та кануки. Саме таке тріо є великою перевагою порівняно з чистою олією чайного дерева, тому що у кілька разів збільшує лікувальний ефект та пом'якшує "лікарняний" запах чистої олії чайного дерева.

Це справжня "аптечка" для дому. Можна наносити у чистому вигляді на шкіру. Один із найнеобхідніших засобів, який варто взяти з собою в подорож.

В ефірній олії чайного дерева у великій кількості міститься цинеол (70-85%), терпінеол, пінен, терпинен та ін. Вона має колір від блідо-жовтого до прозорого і має сильний лікарський запах, що нагадує евкаліпт.

Ефірна олія чайного дерева діє подібно до антибіотика широкого спектру дії, є ефективним противірусним та протигрибковим засобом. Вона має протизапальні та болезаспокійливі властивості, здатне знімати алергічні реакції, ефективно проти стафілококів та стрептококів.

Активно діє проти всіх трьох категорій мікроорганізмів, що викликають інфекції: бактерій, грибків та вірусів.

Основні властивості Ефірної олії чайного дерева:

▪ антисептична;

▪ противірусна;

▪ антибактеріальна;

▪ дезінфікуюча;

▪ імуностимулююча;

▪ знеболювальна;

▪ протизапальна;

▪ загоювальна;

▪ регенеруюча;

▪ стимулятор нервової діяльності.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize