Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Сімейне дерево, рамки для світлин, світлин на стіну «happy family» 11...

1750 грн
Опис

Сімейне дерево, рамки для фото, світлин «Happy Family» 11 рамок/ Фотоколаж дерево/Реміньова рамка

Розмір рамок: 20х30 (1 шт.), 15х20 (4 шт.), 10х15 (6 шт.)

Сімейне дерево для світлин — найкращий подарунок на будь-яке свято та привід, який принесе затишок і тепло в кожен дім, допоможе красиво та практично зберігати ваші яскраві спогади на видному місці.

Сім'я — це маленький світ, створений із любов'ю. Тепер усі близькі люди зберуться разом не тільки на свято, а назавжди. Тільки пам'ять пов'язує нас з минулим, саме тому людям дорого все, що допомагає оживити приємні спогади. Рамка для фотографій на стіну стане унікальним декором, варіантом зберігання пам'яті про рідних людей. Сімейне дерево для фото — це універсальний декор і найкращий подарунок для Ваших близьких.
Розташування

Сімейне дерево на стіну є схему зв'язків. Внизу, поруч із корінням, розташовуються родочники, від них до поколінь йдуть більш потовщені гілки. Можна зробити навпаки: у кроні розташувати старше покоління, молодь розмістити внизу. Оформлення абсолютно будь-яке: фото, список, портрети тощо. Також можна застосувати різні стилі: національний (шаржі та авторські зображення), мінімалістський (портрет у суворій класичній рамці).

Сімейне дерево для фото стане пізнавальнішим, якщо додати місце навчання, професії та історії походження прізвища. Також за бажання можна його складати писаннями, легендами роду, старовиною документацією, щоденниками, малюнками та іншим. Отже, виріб остаточно оживе, стає не тільки прикрасою стіни, але й загально пізнавальним елементом для майбутнього покоління.

Елемент інтер'єру

У нас можна замовити сімейне дерево для фотографій за доступною ціною. Бажано залучити до створення всіх членів сім'ї, адже цей процес досить творчий і цікавий. Варто враховувати, що простір навколо має бути вільним, незалежно від розміру виробу. У цьому разі інсталяція стане головним акцентом приміщення. На що ще звернути увагу: Для сімейної галереї бажано вибрати вільну стіну або ділянку, що розташована в центрі кімнати. Вченість інтер'єр будинку, щоб деталь вписалася в загальний стиль. Якщо дизайн мінімалістичний, підійде гладкий однотонний малюнок, який не має зайвих елементів. Для класичного стилю стане оптимальним розкидчастий виріб із яскравими деталями та рельєфним дулом. Перед тим, як купити сімейне дерево на стіну, бажано знайти всю необхідну інформацію протребів, фото яких будуть на ньому. Воно стане оригінальним подарунком для членів сім'ї. Наша продукція вирізняється високою якістю й тривалим експлуатаційним терміном, завдяки чому довгі роки тішитиме вас своїм естетичним виглядом.

Ви можете вибрати будь-який колір вашого товару, для цього повідомте менеджеру, який колір Ви бажаєте. Також приймаємо замовлення на індивідуальні розміри, для цього повідомте менеджеру, який розмір Вам потрібен.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари