Всі категорії
Додати товар

Дитяча фотокартина на акрилі

550 грн
Опис

Індивідуальні акрилові фотографії збережуть найцінніші моменти життя малюка. Це ідеальний подарунок для тих, хто не хоче забути прекрасні періоди життя дитини, зберегти перші фотосесії малюка, перші дні, посмішки, кроки. Оригінальна фоторамка з УФ друком стане ідеальним елементом декору дитячої кімнати і родзинкою інтер'єру Вашого будинку.

Акрилова фоторамка буде незвичайним подарунком на честь дня народження дитини, подарунком для батьків, бабусі і дідуся, подарунком на хрестини.

ВАЖЛИВО: Ми надрукуємо будь-яку Вашу фотографію. Для якісного друку потрібна фотографія великого розміру (більше 2000 пікселів по меншій стороні). Після розміщення замовлення надішліть Вашу фотографію в повідомленні продавцеві в розділі «Задати питання».

Якщо ви хочете додати персональний друк на підставку для фоторамки або на саму фотографію, будь ласка, напишіть повну інформацію в полі «Персоналізація». Для цього позначте рядок «З персоналізацією» і в меню вкажіть Ваші побажання.
* Ми відправимо Вам макет для затвердження, будь ласка, погодьте його протягом 24 годин.

ДОСТУПНІ РОЗМІРИ НАДРУКОВАНОЇ ФОТОГРАФІЇ:
1. Маленька (S) - 10.2 х 15.2 см
2. Середня (M) - 15 х 15 см
3. Велика (L) - 20 х 20 см

МАТЕРІАЛ - акрил (товщина 3 мм)

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
- фоторамка виготовлена з акрилу з нанесенням УФ-друку;
- у комплект входить невелика акрилова підставка, на яку Ви можете додати привітання або особливий напис (див. Фото № 3);

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
Колір друку може несуттєво відрізнятися в залежності від налаштувань Вашого монітору.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари