Всі категорії
Додати товар

Спас у силах

955 грн
Опис

Розмір: 25 х 30 см. Матеріал: сосна. Обпалювання, брошування, вживлення малюнка, підмалювання акриловими фарбами, техніка зістарювання, фінішний віск.
Спас в Силах є однією з найбільш складних ікон Спасителя. Ікона відкриває нам явище Ісуса Христа в силі і славі в кінці часів, як виконання Божественного Промислу про світ: «Щоб усе земне і небесне з'єднати під главою Христа».
Христос, що сидить на престолі, зображений на тлі червоного квадрата, на який накладено синє коло і червоний ромб. Поєднання червоного і синього кольору символізує єднання у Христі милості та істини, вогню Духа і води Живої, божественної і людської природи. Червоний нижній квадрат символізує землю, де кожна вершина квадрата - одна з чотирьох сторін світу, де проповідується Євангеліє. Синій коло символізує небесну сферу і світ безтілесних сил. Червоний ромб, який оточує фігуру Самого Христа, символізує вогонь, який сходить з небес, вогненну природу божества. Ікона Спас в силах зазвичай є центральною іконою в іконостасах і храмах.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
rombor
rombor
Івано-Франківськ
Була