Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Ерингіум (синеголовник) насіння, упаковка 0,5 гр

35 грн
Опис

Улюбленець флористів і всіх квітникарів, прекрасний і такий несхожий на жодну іншу культуру синьоголовник — прикраса будь-якого саду. Ця унікальна рослина з колючими квітками універсальна та невибаглива, вона вважається ексклюзивною прикрасою ділянки. І при цьому синьоголовник легко виростити самому з насіння, яке не потребує жодних хитрощів при посіві.
У відкритий ґрунт синьоголовник висівають під зиму. Посів стандартний, по підготовленій та розрівненій грядці, у борозенки, негустий. Посів синьоголовника краще проводити за тим же принципом, що й інших багаторічників: після того, як настануть стійкі холоди і грунт промерзне у верхньому шарі. На зиму немає потреби захищати посіви синьоголовника додатковим укриттям.
На розсаду рослину висівають у лютому чи березні. Поверхня субстрату розрівнюють і зволожують, розсипають насіння рідко, а потім прикривають його тонким шаром просіяного субстрату або піску. Найкращою стратегією є розкладання по 2-3 насіння синьоголовника невеликими гніздами на відстані 3-4 см. Густий посів пов'язаний з ризиком втрати більшості рослин при пересадці, адже синьоголовники не пікіруються і рослини, що підросли, легко травмуються в процесі перенесення їх на постійне місце. Посіви накривають склом чи плівкою.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари