Всі категорії
Додати товар

Картина мох ягель дерево 40*50см ручна робота!!!

1300 грн -4% 1250 грн
Опис

Модна стильна картина зі стабілізованоно норвезького мху ягеля 40*50 см. Лише природні матеріали з позитивною енергетикою!!!

Дерево з корінням - багатовіковий символ, що показує шлях з минулого до майбутнього. Ще стародавні кельти називали такі малюнки "світове дерево життя" та навіть зараз використовують як талісмани в Ірландії та англомовних країнах.

Кельтське дерево має крону, що сягає в небо, і коріння, що прив'язує та живить дерево з рідної землі, як і людське коріння та родина . Кельтське дерево символізує взаємозв'язок Землі з усім живим. Символ уособлює силу Матері-Землі, зв'язок з нашими предками та минулим, щасливе майбутнє та духовне зростання.

Відмінний подарунок та прикраса для інтер'єру.

Стабілізований ягель - пухнастий, об'ємний і фактурний. Найпопулярніше стабілізоване покриття. Стабілізований мох купинами має щільну насичену фактуру. Ідеальний для створення об'ємно-просторових композицій, що нагадують природні ландшафти.

Не потребує догляду!!! Не збирає пилу! ПРИРОДНИЙ матеріал, що зберігає свій вид і колір до 10 років. Бажано тримати подалі від прямих сонячних променів та уникати безпосереднього контакту з водою.

Порадуйте себе, друзів, колег чи близьких! Надайте їм чи собі сили предків та побажайте щасливого мирного майбутнього з цим чудовим інтер'єрним декором з сильною енергетикою!

Можливі знижки реальним покупцям)

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари