Всі категорії
Додати товар

Superior art reproduction гравюра принт

9000 грн
Опис

Репродукція зроблена 1:1 з оригіналу ( приватна колекція ) за допомогою музейної діджіталізації творів мистецтва на 100% високоякісному котоновому італійському папері 300г/м2. із вживанням натуральних пігментів ( архівні чорнила ).
Розмір 70x63см. без рамки
Вироблення займе до 7 днів в зв'язку з технологією і місцем виробництва ( закордоном ).

“Morning or The Higlers Preparing For Market” George Morland 1791р.
Репродукція з оригінальної гравюри
“Morning or The Higlers Preparing For Market” 18-го століття, художник
Джордж Морланд ( George  Morland ) народився в Лондоні і був сином Генрі Роберта Морланда та походив від сера Семюела Морленда. Він почав малювати у віці трьох років, а в десять років (1773) його ім'я з'являється як почесний експонент етюдів у Королівській Академії Мистецтв. Він продовжував виставлятися у Вільному товаристві в 1775 і 1776 роках, а також у Товаристві художників у 1777 році, а потім знову в Королівській Академії в 1778 - 1780 роках. Його таланти ретельно виховував батько, якого звинувачували в тому, що він надмірно стимулює його з метою власної наживи. Батько схиляв його до копіюввння всі видів картин, але особливо голландських і фламандських майстрів, які з поконвіків славились своєю майстерністю. Серед інших він скопіював знамениту картину “ The Nightmare” Henry Fuseli та “David Garrick Between Tragedy and Comedy” Joshua Reynolds. З останнім він також був познайомлений і отримав дозвіл копіювати його роботи, і всі свідчення сходяться на тому, що до того, як йому виповнилося сімнадцять, він здобув значну репутацію серед відомих художників. Переконливим доказом майстерності оригінальної композиції, якої він тоді досяг, є прекрасна гравюра William Ward за його картиною “The Angler's Repast”. Йому добре платили за його талант і у 1785 році він здійснив короткий візит до Франції, де його слава передувала йому, він не мав нужди в комісіях за свої роботи. Знаменита його велика робота “Children Nutting” (1783) та декілька менших синтементальних робіт, таких як “The Lass of Livingston” та “The Story of Leatitia “ намальованих з великою майстерністю та витонченістю. Він малював найкращі сцени на узбережжі, наприклад “The Wreck of the Haswell” (1786). Знаменита його картина “The Inside of a Stable” (1791), яка зберігається в Націонпльній Галереї Лондона. На протязі всього свого життя він виставлявся в Королівській Академії  Мистецтв. І таких знаменитих картин ( незабутніх, елегантних і з надзвичайно зачаровуючими темами ) з яких малювали гравюри ( під час його життя )є понад дві сотні і на жаль всіх не перечислити: “Children Birdnesting”, “Juvenile Navigation”, “The Kite entangled”, “Blind Man's Buff”, “Children playing at Soldiers”,
“A Visit to the Child at Home”, “A Visit to the Boarding School”, “The Fruits of early Industry and Economy”, “The Effects of Extravagance and Idleness”, “Miseries of Idleness” і “Comforts of Industry”, “The Slave Trade”, “African Hospitality”, “Dancing Dogs”, “The Deserter”... Джордж Морланд був обдарований митець про якого говорять самі його роботи і слава яка йшла поперед нього. Гравер - Деніел Орм ( Daniel Orme ) учень Королівської Академії Мистецтв. Дві його знамениті картини знаходяться в Націонпльному Морському Музеї в Великобританії. Він розпочав свою кар'єру гравером, але дуже скоро став видавцем, з великим випуском топографічних, історичних та орнаментальних гравюр найперевіреніших і найвидатніших художників.

За додатковою інформацією звертайтесь в приват

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари