Всі категорії
Додати товар

Мозаїчне панно кохання

3500 грн -15% 3000 грн
Опис

Панно в техніці маркетрі, розмір з рамкою – 47х47 см. При створенні роботи використовувався шпон венге, саумана, макорі, американський горіх, анегрі, падук, клен сікамора, кото, габон, ясен. На створення панно знадобилося понад 20 годин роботи майстра. Використовувалося десять видів шпону різних порід дерева. Понад 250 окремих фрагментів шпону з'єднані майстром на єдину картинку. Рамка – черешня. Робота покрита лляною олією та шелаком. Рамка має підвіси. Можливе виготовлення на замовлення у бажаних розмірах.
Маркетрі - це художній набір з різних за кольором та текстурою тонких дерев'яних платівок (шпону). Шматочки дерева, стикуючись по краях між собою, утворюю цілісну картинку, яка надалі наклеюється на основу. Роль фарб у маркетрі виконує текстура та відтінок дерева, тому найбільш важливим завданням є визначення композиції та художнє вміння майстра вибирати та поєднувати правильні фрагменти шпону. У майстерні маркетриста є сотні різних порід шпону, від чорного до практично білого, причому те саме дерево на різних ділянках може мати різні відтінки.
Висока вартість готового виробу обумовлена в першу чергу трудомістким процесом виготовлення, що вимагає до 90% ручної праці. Процес виконання роботи досить складний і включає безліч пов'язаних операцій. У цьому зібрати сам мозаїчний набір це лише трохи більше третини всього процесу. Решта – це підготовка зображення, доопрацювання та виправлення набору, наклеювання, шліфування, обробка маслами та лаком тощо. Багато етапів повторюються багаторазово задля досягнення якіснішого результату. Тільки обробка олією з подальшою ґрунтовкою та остаточна обробка шелаком займає до 7 днів.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vladucccf.com
Woodins
Київ
Був

Схожі товари