Всі категорії
Додати товар

Картина з епоксидної смоли, епоксидна картина, картина панорама, велика картина

15000 грн
Опис

Хочемо представити вашій увазі, новий масштабний проєкт від нашої команди. Це картина, що виготовлена з єпоксидної смоли, а саме 4 шари було нанасено щоб зробити єфект 3D. Можете подивитися відео огляд на даний проєкт, щоб ви змогли більш детально ознайомитися з даною роботою.
Особливість - це масштаб 101 см на 71 см, звичайно не слід забувати про скелю, яка була спеціально розроблена для цього проєкти її висота складає 10 см. Це безумовно одна с ключових особливостей даного проєкту. Оскільки проєкт масштабний і дуже затратний ціна за нього обгрунтована, як цінами на метеріали так і кількістю зробленої роботи.
Основа картини: Пластик
Рамка: Алюміній, який ВРУЧНУ декорували польським камінням.
В даному проєкті використовувалося 2 види піску, різноманітні єлементи декору, а саме: мушлі, стабілізований мох, 3 види каміння, спеціальний пінопласт з якого вирізалася і фарбувалася скеля. Також спеціально для даного проєкту були розроблені скати які також фарбувалися вручну. Загальні витрати склали 150 трудогодин.
Картина важка 10 кг мінімум то ж ми розробили додаткове кріплення, а саме: Додаткові кутники 2 шт які триматимуть картину знизу і приймуть на сабе основне навантаження, та спеціальні кріплення на верхній частині, ви самостійно обираєте наякій позиції їх фіксувати, це упростить встановлення.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
adfinem
EpoxyGang
Черкаси
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?