Всі категорії
Додати товар

Малюнок шифр. намалюй та здивуйся

595 грн
Опис

ArtLine - це не звичайні малюнки для дітей та дорослих, з першого погляду дуже схожих один на одного. Усі вони виконані у вигляді кола, ліній чи крапок. Але якщо придивитися уважніше, можна побачити, що всі лінії різні. Лінії наближаються майже впритул один до одного, то розходяться, залишаючи досить широкі ділянки. Розфарбовування схоже на чаклунство. Поступово починає з’являтися малюнок, зашифрований у сплетенні ліній. Це може бути обличчя знаменитості, вигляд тварини, прекрасна квітка або метелик. Головне, що треба пам'ятати – розфарбовувати треба дуже обережно, щоб не вийти за кордон контуру.

Ми підготували для вас як варіанти з нашої колекції, але і ви можете дати нам будь-яке фото, картинку, візерунок ми його обробимо і надрукуємо на полотні. Щоб ви могли здивувати рідних, друзів, не звичайним подарунком, який запам'ятається довго.
Ви будете в захваті від процесу так і в результаті

- Друк робиться на полотні по якому ви зможете потім малювати

- Термін виготовлення 3-7 днів

- Розміри малюнка: 40х40, 50х50, 60х60, 70х70, 8**********х100, 110х110

- Процес виготовлення : Ви відправляєте фото => Ми робимо з неї шифр фото у трьох варіантах ( Спіраль, Лінії, Крапки ) => Відправляємо вам готовий результат так як картина буде намальована => Друкуємо зашифрований малюнок у вами вибраному розмірі => Відправляємо вам.

- У комплекті йдуть: Роздруковане полотно з вашою картинкою або фото, Маркери кріплення картини на стіну

- Безкоштовна доставка

ВІД РЕЗУЛЬТАТУ ВИ БУДЕТЕ ДУЖЕ ЗДИВОВАНІ
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
artlinepro
ArtLine
Харків
Був

Схожі товари