Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Прагнення щастя

16000 грн
Опис

Якось, стоячи перед іконами в одному храмі, я була вражена красою техніки, якою були оздоблені їхні оклади. То була металева філігрань.
Як захотілося мені теж, хоч краєчком, хоч колись стати причетною до цієї краси! Розглянувши інформацію на цю тему, я зрозуміла, що років зо два вже, як почала працювати в цій техніці, сама не знаючи про це)) Адже філігрань буває різна, і акрилова філігрань у тому числі. Але я бачила лише окремі невеликі елементи декору, створювані в цій техніці, а роботи на кшталт моїх мені не траплялися.
Одна з відвідувачок виставки сказала: "Ніби вишивка, тільки акрилом". Як точно висловила вона те, що я відчувала та робила!
І правдла, створювати на поверхні картин і підносів не просто намальований візерунок, а фактурне, рельєфне мереживо – це так чудово! Велику радість дарує така творчість.
Ця робота замислювалася як елемент інтер'єрного декору.
Мені дуже подобається інтер'єрний декоративний живопис з використанням поталі та інших елементів декору. Ця моя робота, при виготовленні якої я використала золоту поталь, виконана у техніці "акрилова філігрань"; мені хотілося зробити мереживний візерунок на тлі золотих смуг, і я складала його по натхненню, лежачи під посадженими мною берізками, і дивлячись на їхнє ажурне листя, що коливалося на вітрі. Гармонійні ошатні візерунки і висхідний напрямок червоних троянд символізують прагнення щастя. Наживо робота виглядає дуже ошатно, життєствердно, навіть урочисто. Я буду дуже рада, якщо вона дасть вам заряд позитивної енергії та гармонії.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
moroz...
morozova.inna5
Одеса
Була

Схожі товари