Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Дерев'яна карта української багатошарова 3d

750 грн
Опис

S 60х40 см — 750 грн
М 100х70 см - 1600 грн
L 150х100 см - 2100 грн
XL 200х133 см - 2900 грн
XXL 250х165 см - 4200 грн

Можливо додати до карти — 2 кораблики, 2 літаки, 2 винищувачі, 1 вертоліт, моря, вітрова троянда (набір):

S 60х40 см + 150 грн до ціни
М 100х70 см + 300 грн к цене
L 150х100 см + 350 грн до ціни
XL 200х133 см + 400 грн до ціни
XXL 250х165 см + 450 грн до ціни

Дерев'яна мапа України чудово впишеться в будь-який інтер'єр завдяки своєму незвичайному дизайну та цікавому рельєфу. Хочете здивувати рідних, друзів, знайомих подарунком або доповнити дизайн Вашої кімнати, тоді дерев'яна карта україни саме для Вас. Мапа України виготовлена з високоякісної фанери. Купуючи мапу України на стіну з дерева, Ви отримаєте якісну й оригінальну продукцію.

✔ Прикрасить будь-який інтер'єр дому та створить затишок
✔ Цікавий подарунок і неймовірно гарний декор
✔ Надихає на нові подорожі
✔ Еко фарби, які не шкодять дітям. Висока якість!
✔ Дуже цікаво збирається і легко кріпиться на стіну

Карта стане бажаним подарунком:

✔ Подорожникам і мрійникам;
✔ Власникам будинків, офісів, затишних кімнат, яким потрібні пригоди та спогади;
✔ Людям, яким потрібен стимул;
✔ Осіб, які люблять гарні та корисні речі;
✔ Тим, хто шукає подарунок на новосілля, день народження, а також це оригінальний подарунок лідеру від колективу;

Дерев'яна мапа України на стіну стане оптимальним рішенням. Вона має естетичний та оригінальний вигляд. Слугує не тільки прикрасою, але також функціональним елементом.

Об'ємна дерев'яна карта України реалістична, зібрана по шматочках і дбайливо упакована в круту коробку — навряд чи Ви зможете сказати теж про інший елемент декору, пропонований на ринку. Ми продумали все до дрібниць, щоб Ви могли насолодитися унікальним продуктом

З кожним вашим відгуком переконуємося в тому, що дерев'яна карта України на стіну — це не просто декор для кімнати або офісу. Це можливість мріяти, планувати та діяти!

Часто наші клієнти пишуть нам, що спочатку купують мапу України з дерева, а потім починають подорожувати. Дерев'яні мапи України стали для них мотиватором і дошкою візуалізації. Тому радимо й вам не зволікати та швидше купувати собі дерев'яну карту України!

Стильна прикраса

У нашій компанії можна купити дерев'яну мапу України за приємною ціною. Вона являє собою точну копію України, має назви всіх наявних зон і міст. Якщо її повісити у вітальні, вона навіє спогад про відпустку, у дитячій. Зображення оптимально підходить для будь-яких приміщень, стане оригінальним, незабутнім і креативним декором.

Дерев'яні мапи України на стіну є чудовим подарунком як справжнім, так і майбутнім мандрівникам. Вона може бути зроблена в будь-яких розмірах, кольорі та формі.

Фарбування мапи України дерев'яної виконується за допомогою інноваційного обладнання. Під час фарбування зберігається текстура деревини. Вирізка здійснюється високоточним лазером, завдяки чому кожен елемент має чудову чіткість. Зони розділені спеціальними кордонами. Зображення візуально легке, завдяки чому не стає чужорідним елементом, вписується в інтер'єр за фактурою та стилістикою.

Наші дерев'яні картки України вирізняється високою якістю, тривалим експлуатаційним терміном, надійністю, міцністю, екологічністю й естетичністю. Перед тим, як дерев'яну мапу України на стіну купити, варто приділити увагу її формі та розмірам. Занадто велика карта матиме чарівний вигляд на маленькій стіні та навпаки. Наші консультанти допоможуть визначитися з вибором, дадуть відповідь на всі питання. Для замовлення досить зайти на сайт, підібрати бажану модель і натиснути «купити в один клік».

Ви можете вибрати будь-який колір вашого товару, для цього повідомте менеджеру, який колір ви бажаєте. Також приймаємо замовлення на індивідуальні розміри, для цього повідомте менеджеру, який розмір Вам потрібен.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари