Всі категорії
Додати товар

Декоративна стінова рейка в асортименті.

540 грн
Опис

Стінові рейки WPC

Стінові рейки WPC — будівельний матеріал для внутрішнього оздоблення, що імітує натуральну деревину.

Фактура: гладка, імітація дерев'яної рейки

Рейки складаються з таких шарів:

Полімерний шар, що захищає від потертостей і дрібних механічних пошкоджень, забезпечує довговічність використання, а УФ-захист допомагає запобігти вигорянню, зберігаючи колір декоративного шару насиченим, завдяки чому рейка довго має свій первісний естетичний вигляд.

Декоративний шар: плівка з кольоровим друком високої роздільної здатності, яка повністю імітує фактуру природних матеріалів, завдяки чіткому та деталізованому зображенню.

Основний шар WPC: є композитним матеріалом, який поєднує в собі деревні волокна (або стружку) з полімерними матеріалами, що забезпечує матеріалу міцність, стійкість до вологи та стійкість до впливу зовнішнього середовища.

Температурний режим: від -50 o до +80 o С

Застосування: внутрішні оздоблювальні роботи: декорування стін у всіх різновидах житлових приміщень (кухня, вітальня, дитяча або спальня, вхідна група) і комерційних приміщень (офісні приміщення, зони рецепцій, магазини, салони краси або фітнес-центри), декорування меблів, дверей та інших рівних поверхонь.

Властивості та переваги матеріалу:

Стійкість до вологи: матеріал WPC має високу стійкість до впливу вологи, не набухає й не деформується.
Стійкість до гниття й комах: на відміну від деревини, WPC не схильний до гниття й не приваблює комах.
Стійкість до впливу ультрафіолету: стінові панелі WPC зберігають свій колір і структуру під впливом ультрафіолетового випромінювання.
Привабливий зовнішній вигляд: декоративний шар імітує натуральне дерево, що дає змогу створювати стильні та естетичні інтер'єри, знижуючи водночас використання чистої деревини.
Простота обслуговування: стінові панелі WPC зазвичай не вимагають складного догляду. Вони не вимагають фарбування, оброблення антисептами та формальдегідами, зберігають свій зовнішній вигляд упродовж тривалого часу.

Розмір:
- Товщина 23 мм
- Довжина 3000 мм
- Ширина 160 мм

Ціна 540 грн/шт
(Ціна актуальна на момент публікації)

За інформацією або оформити замовлення Зверніть нам у директ

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари