Всі категорії
Додати товар

Мозаїчне пано. іриси

850 грн
Опис

Мозаїчне панно. Іриси.
Робота в техніці маркетрі, розмір - 49х25 см. При створенні роботи використовувався шпон сапели, кото, венге, габон, дуб, махагон, лімба. Близько 200 окремих фрагментів шпону зібрані майстром в єдине зображення. На створення панно було потрібно не менше 10 годин роботи майстра. Робота покрита лляною олією і шелаком. Панно забезпечено підвісами. Можливо виготовлення на замовлення в бажаних розмірах.

Маркетри - це художній набір з різних за кольором і текстурою тонких дерев'яних пластинок (шпону). Шматочки дерева, состиковиваясь по краях між собою, утворюють цілісну картинку, яка в подальшому наклеюється на основу. Роль фарб в маркетрі виконує текстура і відтінок дерева, тому найбільш важливим завданням є визначення композиції і мистецький хист майстра вибирати і поєднувати правильні фрагменти шпони. У майстерні маркетріста є сотні різних порід шпону, від чорного до майже білого, причому один і той же дерево на різних ділянках може мати різні відтінки.
Висока вартість готового виробу обумовлена ​​в першу чергу трудомістким процесом виготовлення, що вимагає до 90% ручного труда.Процесс виконання роботи досить складний і включає безліч пов'язаних операцій. При цьому зібрати сам мозаїчний набір це тільки лише третина всього процесу. Решта - це підготовка зображення, доопрацювання та виправлення набору, наклеювання, шліфування, обробка маслами і лаком і тд. Багато етапи повторюються багаторазово для досягнення більш якісного результату. Тільки обробка маслом з подальшою ґрунтовкою і остаточна обробкою шеллачной лаком займає до 7 днів.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vladucccf.com
Woodins
Київ
Був