Всі категорії
Додати товар

Мозаїчне панно " білий кінь"

3000 грн
Опис

Мозаїчне панно з дерева. Біла лошадь.

Панно в техніці маркетрі, розмір з рамою – 65х40см. Під час створення роботи використовувалися шпон венге, макорі, американський горіх, клен платан, габон, сіпо, анегрі, ясен. Під час створення роботи майстер використав 10 видів шпону дерева. Понад 300 фрагментів дерев'яного шпону майстром поєднано в єдине зображення. Рама виготовлена з деревини черешні. Робота покрита лляною олією та шелаком. Рама оснащена підвісами. Можливе індивідуальне замовлення у бажаних розмірах. Замовна робота може бути без рами.
При виготовленні панелі не використовуються фарби та барвники.

Маркетрі – це художній набір тонких дерев'яних пластин (фанери) різних кольорів та фактур. Шматочки дерева, стикуючись по краях між собою, утворюють цілісну картину, яку потім приклеюють до основи. Роль фарб виконує текстура та відтінок деревини, що є класичним визначенням композиції та художньої майстерності майстра на вибір та поєднання правильних частин шпону. У майстерні маркетриста є різні види шпону, від чорного до майже білого, причому те саме дерево на різних ділянках може мати різні відтінки.

Висока вартість готового продукту насамперед зумовлена трудомісткістю виробничого процесу, що потребує до 90% ручної праці. При цьому збирання самого набору мозаїки – це не більше третини всього процесу. Решта - підготовка зображення, доопрацювання та коригування набору, склеювання, шліфування, обробка маслом і лаком і т. д. Багато кроків повторюються багато разів для досягнення кращого результату. Фінішна обробка олією є лише першою ґрунтовкою, а фінішна обробка шеллак-лаком займає до 7 днів.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vladucccf.com
Woodins
Київ
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?