Всі категорії
Додати товар

Картина из дерева - fire keeper/ dark souls (ручна робота)

8000 грн
Опис

Цей дерев'яний витвір мистецтва демонструє захоплююче зображення Хранителя вогню з гри "Dark Souls". Картина, виконана з майстерністю та увагою до деталей, втілює загадковий персонаж у всій його загадковій красі.

У центрі композиції стоїть Зберігач вогню, що випромінює ауру сили та стійкості. Одягнена в темний одяг і з пов'язкою на очах, вона випромінює відчуття давньої мудрості та зв'язок з містичними силами ігрового всесвіту.

Дерев'яний матеріал надає твору унікального штриху, а його природні текстури та зернистість надають зображення глибини і характеру. Майстерність художника підкреслює тонкі деталі одягу Охоронця Огню, вираз обличчя та навколишнє середовище, створюючи візуально чарівну картину.

Ця робота особливо сподобається шанувальникам серії ігор Dark Souls, оскільки вона віддає шану культовому персонажу Firekeeper та атмосферному світу гри. Він служить нагадуванням про складний і захоплюючий ігровий процес, викликаючи почуття ностальгії та захоплення.

Ця дерев'яна картина, виставлена в ігровій кімнаті, колекції творів мистецтва або в особистому просторі фаната, запрошує глядачів поринути в захоплююче і атмосферне царство Dark Souls. Це свідчення невпинної популярності гри та її чарівних персонажів.

Цю картину зроблено вручну. (не ЧПУ) Ви можете побачити, як це зроблено під назвою мого ютюб-каналу "Fan workshop" - плейлист "Fire keeper" youtube. com/watch?v=mb67l7n4Aps&list=PLbPj9KHD-VE1ucQLWKYRvurm0xopyJ8GS&index=12

Материал: ясень
Размеры: ширина 29 см, высота 45 см, вес 2,5 кг.
Покрас: акриловые краски + морилка + универсальный лак
Додаткові характеристики:
Жанр: Історичний
Жанр: Містицизм
Жанр: Портрет
Жанр: Релігія
Орієнтація: Вертикальна
Оформлення: В рамі
Виконання: Ручна робота

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари