Всі категорії
Додати товар

Картина з дерева - вічна симфонія (ручна робота)

10000 грн
Опис

Цей унікальний і вражаючий малюнок на дереві є вражаючим предметом меблів, який додасть таємничості та привабливості вашому дому чи офісу.

Центральним елементом розпису є якісно вирізьблений по дереву череп, який уособлює силу, таємничість і сенс життя. Змії, обвиті навколо черепа, символізують мудрість, знання та енергію, створюючи ауру таємниці та інтриги.

Водночас троянди, які оточують череп та змій, додають нотку краси та романтичності загальному композиційному образу. Троянди є символом кохання, пристрасті та вічності, що надає малюнку ще більшої глибини та емоційного відтінку.

Ця унікальна картина по дереву представляє прекрасну та майстерну роботу, виконану з любов’ю до деталей. Майстерність і увага до кожного елемента створюють чудове поєднання сили, енергії та краси.

У якості подарунка чи прикраси вашого інтер’єру ця дерев’яна картина буде привабливим та оригінальним виробом, який притягуватиме погляди та стане центром уваги.

Цю картину зроблено вручну. (не ЧПУ) Ви можете побачити, як це зроблено під назвою мого ютюб-каналу "Fan workshop" - плейлист "Вічна симфонія" youtube com/watch?v=2Ww6JVVsjXs

Матеріал : ясен
Розміри: ширина 31 см, висота 50 см, вага 2 кг
Покрас : марілка + акрілові фарби + універсальний лак
Додаткові характеристики:
Жанр: Містицизм
Жанр: Натюрморт
Жанр: Пейзаж / природа
Орієнтація: Вертикальна
Оформлення: В рамі
Виконання: Ручна робота

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари