Всі категорії
Додати товар

Квадратний декоративний підсвічник "урожай" (на замовлення)

720 грн
Опис

Цей підсвічник придбано. Можу виготовити подібний підсвічник за вашим замовленням.

Квадратний декоративний підсвічник "Урожай". Він підійде для стільниць, камінів або вівтарів у будинках зі скандинавським, натуральним або сільським інтер'єром. Підсвічник виконаний в єдиному екземплярі з неперевершеним дизайном. Такої краси більше не буде ні в кого, крім вас!

Цей святковий декор схожий на шматочок казкової лісової галявини. Він не тільки прикрасить ваш затишний будинок, але й додасть чарів кожному святу. Сяюча в його серці свічка вабитиме, збиратиме навколо себе найдорожчих вам людей.

Підсвічник має основу з пінопласту, обтягнуту мішковиною. У декорі використані: спил волоського горіха, кора сосни червона, шишки сосни, фруктові кісточки, шкаралупа волоського горіха, горіхи макадамія, сухий мох, штучні квіти, ягоди, зелень, фрукти, гриби, виноград. Виробництво займає багато часу: збір і підбір матеріалів, створення особливої композиції, робота з дрібними деталями. Але яка краса в результаті!

Розміри підсвічника з прикладу:

✿ Вага - 410 г
✿ Висота – 13 см
✿ Діаметр – 22 см

⚠ Увага! Рекомендую ставити свічки в склянки або використовувати штучні свічки на батарейках. Будь ласка, не залишайте свічник без нагляду - це може бути небезпечно!

Всі природні матеріали зібрані вручну в духовному центрі м.Запоріжжя. Всі матеріали в CraftaHata ретельно очищаються, щоб їх використання було комфортним і безпечним.

Разом з цим ви також можете купити один із свічників у формі місяця або свічник у формі зірки. Погляньте на них в магазині CraftaHata.

Ваш теплий дім вартий тільки найкращого й особливого! Доповніть його цим чудовим святковим свічником.
Додаткові характеристики:
Матеріал: Дерево

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари