Всі категорії
Додати товар

Дівчина і півонії квіти на голові обличчя дівчини контур обличчя дівчини кокетка...

360 грн
Опис

Фото картина на підрамнику

Яскрава та оригінальна картина-плакат із вашими улюбленими супер героями оживить інтер'єр та підкреслить вашу індивідуальність. Картина надрукована на товстому полотні та виглядає просто шикарно на підрамнику! Чудовий подарунок для любителів коміксів!


Матеріали:

Натуральне бавовняне полотно (УФ, Еко, Латекс, Пігмент).
Дерев'яні підрамники.
Зображення наноситься пігментним (не вицвітаючим) чорнилом.

Виготовлення та призначення.

Фото картина друкується не вицвітаючим еко-чорнилом, які гарантують довговічність зображення. Наше полотно має натуральну бавовняну основу. Далі картина із зображенням натягується на підрамник - дерев'яна рама. Картина на полотні має кріплення, за яке можна її повісити на стіну. Цей вид декору сьогодні досить популярний, оскільки наголошує на сучасному стилі інтер'єру.
Як збирається і упаковується готове полотно?


Після того, як надрукувалося полотно, дається час, поки він висохне. Коли полотно висихає, воно обережно натягується у галерейному стилі на підрамник. На бічних гранях продовження відображеного зображення, тому фотографію можна використовувати без додаткової рамки.

Далі надійно пакується та відправляється покупцю. В результаті ви отримуєте готову картину, якою можна декорувати інтер'єр.

Удачі у виборі! Насолоджуйтесь творчістю та подаруйте собі моменти щастя разом
із шедеврами на полотні!


Також Ви можете замовити індивідуальний друк Вашої фотографії, картини,
зображення.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари