Всі категорії
Додати товар

Громадянська оборона - радянська та російська рок-група

30 грн
Опис

1. Початки гурту: Гражданская оборона була сформована в радянському Союзі в 1984 році. Гурт став одним з провідних представників панк-року в країні.

2. Впливові альбоми: Гурт випустив багато альбомів, серед яких найвідоміші - "Гражданская оборона" (1986), "Игра в бисер" (1989), "Группа крови" (1998) та інші. Ці альбоми здобули широку популярність та критичне визнання.

3. Суспільна активність: Гурт висловлював суспільно-політичні думки в своїх піснях і критикував тоталітаризм, цензуру та соціальні проблеми СРСР.

4. Репресії та заборона: У зв'язку зі своєю політичною активністю, гурт був предметом цензури та переслідувань від влади. Багато концертів скасовувалися, а альбоми були заборонені.

5. Смерть Юрія Курагіна: У 2001 році Юрій Курагін помер під час концерту в Естонії. Його смерть стала великою втратою для російськомовної рок-сцени.

6. Спадщина: Гражданская оборона залишила великий вплив на рок-культуру та покоління фанатів. Їх музика і тексти продовжують впливати на молоді покоління та артистів.

7. Визнання: Після розпаду СРСР гурт отримав велику популярність в пострадянському просторі. Вони стали символом рок-протесту та андеграундної музики.

Гражданская оборона залишається важливою частиною історії рок-музики та
політичної активності. Вона вплинула на багатьох музикантів та стала символом
свободи слова та незалежності в радянському соціумі.

Рок плакат. Розмір 32 см на 45 см. Крейдований папір. 200 грам. Робимо плакати
із вашими зображеннями. Пишіть на вайбер або телеграм - *************. Є
оптові продажі

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
golden_shop1
GoldenShop
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари