Всі категорії
Додати товар

Музична скринька для прикрас

400 грн
Опис

Музичні скриньки – механічний музичний інструмент 19 століття

Традиційна прикраса туалетних столиків багатих та забезпечених жінок

Звуки в музичній скриньці відтворюються за допомогою ряду штирьків які при обертанні зачіплюють сталевий гребінець, що відтворює звук.

Прародителем музичної скриньки для дівчаток є музична табакерка. Такі табакерки носили у кишенях забезпечені джентльмени.
А спеціально для жінок годинники випускали музичні скриньки. Батьківщиною музичних скриньок вважається Швейцарія в якій існували цілі фабрики, що виробляють музичні скриньки.

Стильна скринька з дерева виготовлена в стилі Прованс. Спеціальні відділення для кілець  и дрібних прикрас. У широкому відділенні можна розкласти браслети та інші прикраси. Родзинка цієї скриньки — музика, що створює чудовий настрій. 

Скринька є невіддільною частиною на косметичному столику кожної прекрасної дами.
Скринька являє собою невеликі шухлядки для зберігання ювелірних виробів, біжутерії, годинників, парфумерії, косметики, швейного приладдя. Історія скриньках веде свій початок із давнього Сходу. Знайдені під час розкопок скрині, багато прикрашені  дорогоцінним камінням і багатою різзю, вік становить кілька тисячоліть. Скриньки в  Європі з'явилися в середні століття.
Вони виготовлялися вручну та вартували дуже дорого, дозволити собі мати таку розкіш міг не кожен

скринька в стані нової!!!

для прикладу останні фото з цінами із сайтів

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
lesya005
lesya005
Супер-продавець
73% виконаних замовлень
Була