Всі категорії
Додати товар

Скринька для годинників та окулярів tm wooden organizer вільха - колір "венге"

2760 грн
Опис

Чудове рішення для зберігання та організації колекції годинників чи браслетів. Скринька виконана зі збереженням природних ноток, для цього матеріал деревини покрито спеціальною лазур'ю кольору Венге. Завдяки чому, деревина надійно захищена від зовнішніх факторів, а також, є можливість бачити структуру деревини. В якості деревини використано вільху.

Виріб виконаний з використанням натуральної деревини, скла та металевої фурнітури. В даному варіанті скринька передбачає 10 відділів для розміщення та зберігання годинників чи браслетів, а також 1 відділ для зберігання окулярів. Для цього в комплекті йдуть м'які подушки.

Обшивка та подушки виконано з алькантари пісочного кольору, що додатково допоможе уникнути подряпин при зберіганні. Конструкція кришки передбачає в собі оглядове вікно, що дає можливість милуватися колекцією повсякчас. Скринька забезпечує надійний захист вмісту від пилу, бруду, механічних пошкоджень, прямих сонячних променів.

Висока якість виробу та надійність матеріалів забезпечують надвисокий термін використання.

Даний виріб підтримує повну кастомізацію для індивідуальних замовлень, за Вашим бажанням ми можемо змінити наступні параметри:

-Макет дизайну;
-Матеріал обшивки;
-Фурнітура;
-Колір деревини;
-Колір обшивки;
-Нанести гравіювання (текст чи малюнок).

*Терміни виконання індивідуального замовлення - 10 робочих днів.

Характеристики виробу:
-Розміри, мм: 340*240*100;
-Деревина вільхи;
-Колір: глянець - венге;
-Матеріал обшивки: алькантара;
-Колір обшивки: пісочний;
-Призначення: годинники, аксесуари.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize