Всі категорії
Додати товар

Шкатулка сувенір подарунок на свято організатор коробок

59 грн
Опис

Дерев'яні / фанерні скриньки стануть предметом прикраси інтер'єру і практичного застосування. У них може зберігатися біжутерія, гроші, ключі, все для шиття (нитки, голки) та інше.
Можна спробувати виготовити таку коробку самим - це справжнє рукоділля. Однак в цьому випадку доведеться докласти чимало зусиль і включити уяву, щоб шкатулка стала твором мистецтв. Набагато простіше купити її.

Придбати дерев'яну / фанерну скриньку на замовлення, у якій буде кришка / замок, ви можете в нашому інтернет магазині. Для виготовлення коробок майстри використовують такі матеріали, як натуральний дуб, береза, фанеру. Натуральне дерево схильне до викривлення, тому його вибирають для маленьких скриньок, розмір яких знаходиться в межах 10-15 см.
Додатково скринька може бути оснащена петлями, навісним / секретним або кодовим замком. Розмір виробу може бути різним, все залежить від ваших уподобань.
Кожна заготовка обробляється. Ми використовуємо грунтовку, емаль, лак. Потім подарункову скриньку доповнюють замками, петель.

Щоб дерев'яний ящик вийшов яскравим і вражаючим, необхідно в процесі виготовлення вкласти в нього душу.
Про співпрацю з нами
У нашому арсеналі великий вибір матеріалів для виготовлення дерев'яних / фанерних шкатулок в різних стильових напрямках.
У штаті працюють майстри, яким підвладно створити подарункову коробку будь-якого формату. Прикрасимо по вашому побажанню.
В арсеналі великий вибір готових ідей. Ми з натхненням і створюємо шкатулки, які стануть гідною прикрасою вашого будинку і практичним елементом.

Шкатулка відмінний подарунок для ваших близьких і рідних, а так же гряде Новий рік, подбайте про подарунки заздалегідь!

Маленька (розміри 13 * 7 см висота 7 см) - 59 грн
Велика (розміри 26 * 26 см висота 14 см) - 290 грн
Додаткові характеристики:
Призначення: Для грошей
Призначення: Для кілець
Призначення: Для косметики
Призначення: Для очок
Призначення: Для рукоділля
Призначення: Для прикрас
Призначення: Для фотографій
Призначення: Для годинника
Матеріал: Дерево
Матеріал: Фанера

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари