Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Дерев'яна скринька з секретом

15000 грн
Опис

Дерев'яна скринька з секретом "Енергія життя" - дизайн з філософією
Виконана з природних матеріалів і має унікальний авторський дизайн, що підходить як для чоловіків, так і для жінок. В основі конструкції – букове дерево, декоративні елементи виготовлені зі шпону кореня дерева, візерунок якого ніколи не повторюється.
Скринька має прямокутну форму та відповідні габарити для зберігання грошей, банківських карток та цінних паперів. Інший варіант використання – схов ювелірних прикрас та авторської біжутерії. Скринька складається з двох відділень: основного та секретного. Основний відсік займає більшу частину предмета, має достатній обсяг для зберігання фінансових заощаджень і коштовностей. Плаский секретний відсік розташований у нижній частині шкатулки, його обсягу достатньо для зберігання документів і цінних паперів. Скринька відкривається за допомогою повороту латунних гвинтів, розташованих по периметру предмета. Виріб вкритий лаком для закріплення кольору та запобігання можливих зовнішніх пошкоджень.
Скринька має естетичну та ідейно-смислову цінність. По периметру авторського предмета є кольорові вставки (фарбований шпон), які мають символічне значення. За задумом дизайнера, всі сторони шкатулки втілюють ідею енергетичного балансу у житті. По периметру виробу знаходяться кольори, які символізують різні види енергії та дії людини: червоний, до прикладу, означає активність, напористість або агресію; зелений - зростання та розвиток, життєву силу; жовтий – тепло та любов, динаміку розумової діяльності; синій – спокій, стабільність. Шпон на кришці скриньки має природне забарвлення і втілює первинний білий як чисту енергію, яка може бути спрямована в будь-який бік (червоне, зелене, жовте, синє енергетичні поля). Дно скриньки темне, де чорний колір символізує енергію, яка не реалізується і в результаті пропадає. Будь-які матеріальні цінності накладають відбиток на енергетичну силу людини, спрямовуючи її на реалізацію різних життєвих завдань, бо самі предмети (гроші, коштовності) втілюють матеріалізовану енергію, яку можна використати.
Щільна та тверда букова деревина є основним матеріалом скриньки та відноситься до цінних пород. Бук має гарну зносостійкість і відноситься до досить довговічних сортів деревини.
Особливості унікального візерунка деревини не дозволяють створювати однакові предмети, тому кожна нова скринька відрізнятиметься від попередньої, незважаючи на загальний дизайн. Усі етапи роботи виконуються вручну майстром, тому особливості розмірів, кольорів та дизайну можна уточнювати під час замовлення.
Виріб виготовляє майстер у сфері дизайну меблів та інтер′єру, що має відповідну кваліфікацію, з п'ятнадцятирічним досвідом роботи.
Термін виготовлення 2-3 місяці, залежно від завантаженості майстра.
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Стать: Чоловічий
Призначення: Для грошей
Призначення: Для прикрас
Матеріал: Дерево

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для жінок Для чоловіків

Схожі товари