Всі категорії
Додати товар

Коробочка для 1 годинника зі скляною кришкою | eb-13.1

700 грн
Опис

Представляємо Вашій увазі мінімалістичну коробочку для одного годинника зі скляною кришкою. Нічого зайвого: 1 комірка – 1 годинник. Буде ідеальним варіантом, якщо Вам необхідно розмістити лише 1 наручний атрибут. Внутрішній розмір простору є найбільшим з усіх доступних серед коробочок для годинника нашого виробництва - 76х76х70 мм (70 мм - висота комірки). Це зроблено спеціально для того, щоб звернути увагу саме на один аксесуар! Весь акцент - на Ваш годинник! Подушечка йде в комплекті, вона зроблена з якісних екологічно чистих матеріалів і не деформується при тривалому використанні. У виробі використана міцна металева фурнітура преміального класу, яка має приємний зовнішній вигляд та тривалий термін експлуатації, а багата деревина горіха надає коробочці з Вашим годинником ексклюзивність та елегантність!

Матеріал: високоякісна оброблена деревина волоського горіха, просочена натуральною олією.

Розмір: 90х90х84 мм.

Виріб продається в акуратній картонній коробці, придатній для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо вигравіювати Ваші ініціали, улюблену цитату чи логотип компанії у будь-якому місці на нашому продукті (і на дереві, і на склі) або навіть змінити його конструкцію на Ваш запит. Окрім цього, ми обернемо Ваше замовлення в подарункову упаковку або вкладемо листівку з Вашим повідомленням, якщо Ви нас про це попросите.

Зверніть увагу: колір Вашого продукту може трохи відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики та особливості деревини.
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Стать: Чоловічий
Призначення: Для запонок
Призначення: Для кілець
Призначення: Для очок
Призначення: Для прикрас
Призначення: Для годинника
Матеріал: Дерево
Персоналізація: Іменна
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для жінок Для чоловіків

Схожі товари