Всі категорії
Додати товар

Кейс для зберігання 3-х годинників із дерев'яною кришкою на подарунок | eb-16.3.2

2235 грн
Опис

Кейс для зберігання 3-х годинників із дерев'яною кришкою

Представляємо Вашій увазі нові преміальні скриньки для зберігання на подушечках наручних годинників. Комбінація з бджолиних сот у залежності від кількості комірок робить виріб новим, унікальним і незвичайним органайзером серед нашого асортименту. Дані коробочки розроблені у різній конфігурації (від 1 пари годинників до 10).

Деревина волоського горіха надає виробу преміального вигляду, якісна металева фурнітура грамотно підібрана під розмір і додає елегантності даним скринькам. Завдяки використанню ексклюзивної деревини, металевих (а не пластикових) кріплень, скла (а не акрилу), дорогої тканини та натуральних олій цей виріб буде дуже цінним і коштовним подарунком для будь-якої людини, котрій важливий комфорт та порядок в особистому просторі.

Залежно від кількості комірок коробочки комплектуються подушечками для годинників із приємної на дотик тканини та якісних матеріалів, що робить виріб довговічним та зручним у використанні.
На відміну від інших скриньок нашого виробництва, у сотових скриньках кришка фіксується вертикально, що також є унікальною особливістю цих виробів.
Внутрішній розмір комірки: 80 мм між паралельними ребрами шестигранника, 68 мм – висота комірки. Цього більш ніж достатньо навіть для найбільших годинників, тому вони точно не торкатимуться кришки скриньки.

Розмір для 3-х годинників: 271х141х73 мм.

Виріб продається в акуратній картонній коробці, придатній для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо вигравіювати Ваші ініціали, улюблену цитату чи логотип компанії у будь-якому місці на нашому продукті (і на дереві, і на склі) або навіть змінити його конструкцію на Ваш запит. Окрім цього, ми обернемо Ваше замовлення в подарункову упаковку або вкладемо листівку з Вашим повідомленням, якщо Ви нас про це попросите.

Зверніть увагу: колір Вашого продукту може трохи відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики та особливості деревини.
Додаткові характеристики:
Стать: Чоловічий
Призначення: Для годинника
Матеріал: Дерево
Персоналізація: Іменна
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для чоловіків

Схожі товари