Всі категорії
Додати товар

Статуетка собачка мила двірняжка фігурка н4323 вінтаж майоліка

499 грн
Опис

Статуетка Собачка мила двірняжка фігурка Н4323 вінтаж майоліка

До вашої уваги рідкісна фаянсова статуетка радянського періоду, - забавна Собачка, мила двірняжко! Відливали таку красу на Костянтинівському керамічному заводі, утвореному у місті Костянтинівка Донецької області у 1960 році на базі заводу з виробництва майоліки, що існував ще з 1876 року, та дзеркальної фабрики. З 1967 року він називається "Костянтинівський завод скляних та майоликових виробів". Серед майстрів розпису відомі М.Є. Булавіна, Л.М. Воронова, В.Т. Полєтаєва.
Це обливна кераміка або майоліка, що має пористий черепок, декоративні рельєфні прикраси, гладку поверхню, блиск, малу товщину стінок, вкрита кольоровими глазурями.
Експонат 100% оригінал, на донній частині наявність надглазурного тавра, характерного для 1960-1967 років. Скульптура анімалістичного жанру, популярного на той час. Матеріал - фаянс, майоліка, підглазурний художній ручний розпис.
Фігурки, що збереглися до наших днів, є відображенням культури та побуту епохи, маленьким екскурсом на той час. Радянські предмети декору – реалістичні та зворушливі одночасно! У них є щось невловиме, прекрасне і ностальгічне, що надає банальній дрібниці неймовірну магію, саме тому вони являють собою велику рідкість і є справжнім подарунком для поціновувача! Ідеальна безпека, відмінний екземпляр у колекцію або цінителю вінтажних речей.
Без пошкоджень. Розміри (ВхШхГ): 8,7 см х 8,5 см х 4,5 см.

Перегляньте інші мої оголошення, для пошуку скористайтесь фільтрами♥ Дякую за покупки 🎁 :).

Надсилання
- безпечною угодою
або
- за повною або з малою передоплатою (накладеним платежем)

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари