Всі категорії
Додати товар

Декоративний глобус-нічник. крутиться у повітрі

1455 грн
Опис

Тип аксесуара: Інший тип аксесуару

У довгому списку оригінальних подарунків левітуючий глобус приковує до себе увагу не тільки незвичайним і привабливим зовнішнім виглядом. Кожен, хто бачить його вперше, мимоволі намагається зрозуміти, на чому висить кулька. Магія левітації пояснюється просто. Глобус містить всередині магніт і підтримується в повітрі електромагнітним полем, створюваним підставкою. Легкий дотик до кулі, призводить його в дію, і він починає обертатися, подібно до справжнього Землі.

Підкреслює фантастичний ефект світлодіодне підсвічування, вбудоване в дугу підставки. В її світінні ширяючий глобус виглядає абсолютно футуристично. Неяскраве розсіяне світло дозволяє використовувати його в якості оригінального нічника - в напівтемряві він виглядає особливо ефектно.

В процесі роботи пристрій споживає всього 30 Вт електроенергії - це менше, ніж витрачає лампочка розжарювання звичайного світильника. До електричної мережі антигравітаційний глобус підключається за допомогою адаптера, що працює при напрузі від 110 до 240В.

Літаючий глобус є чудовим подарунком не тільки для дорослих, але і для дітей будь-якого віку. Електромагнітний глобус відмінно буде виглядати як на строгому робочому столі бізнесмена, так і в дитячій кімнаті поруч з іншими іграшками.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Найменування:Парячий глобус

Живлення:від мережі 220 В

Вихідна потужність:12 В, 250 мА

Джерело світла:4 світлодіодні лампочки

Діаметр кулі:8.5 см

Матеріал:пластик

Колір: золото, срібло

Розміри:17 x 17 x 4.5 см

Вага:347 г

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари