Всі категорії
Додати товар

Качка в шоломі

165 грн
Опис

Тип аксесуара: Наклейки
Кілька примірників у наявності

Качечка в шоломі з пропелером — новий тренд у ****** і ********** Качка в шоломі стане чудовою прикрасою для вашого автомобіля. Гумова качечка кріпиться на кермо за допомогою силіконового ремінця або на торпеду на двосторонній скотч (йде в комплекті). Так само качку можна встановити на велосипед або самокат замість дзвінка. Під час натискання Качка на велосипед видає гучний писк. Іграшка качка може бути використана як велосипедний дзвінок.

У комплект входить: Качка, шолом із пропелером, окуляри, ланцюжок, силіконове кріплення на кермо, двосторонній скотч. Качка в автомобіль стане прекрасним подарунком для кожного автомобіліста. Качка в шоломі качка в машину іграшка в авто підвіска в авто-антистрес прикраса для машини іграшка на панель у машину аксесуар для машини будинку офісу прикольний подарунок дитяча іграшка дзвінок велосипедний.

Качка в окулярах і в шоломі, як ідея для оригінального подарунка як іграшки для чоловіків, подарунок парню, чоловікові татові, дідусі на день народження, 23 лютого, на новий рік, Різдво, 14 лютого, день Святого Валентина на будь-яке свято та подарунок без приводу, кожен буде радий отримати такий креативний подарунок, а ще такий подарунок, аксесуар у машину, іграшка каченя в окулярах, чудово підійде для жінок, для дівчат, оцінять дружини бабусі колеги. Каченя в машину покращить настрій абсолютно будь-якій людині! Ми представляємо для Вас автомобільну качку в 3 (трьох) кольорах, чорна качечка в касці, чорна качка в машину, має різні варіанти екіпірування в 3 різних шоломах, які не залишать нікого байдужим і кожен підбере собі качечку з пропелером на будь-який смак.

Сидячи за кермом свого авто каченя в окулярах у шоломі (касці) з гри **** пабг завжди даруватиме позитивні емоції й буде чудовим супутником. Цей набір аксесуарів — чудова альтернатива іграшкам на присосках, іграшкам із хитною головою, м'яким іграшкам на присосках у машину. Качечки пискав під час стиснення і мають пропелер на шоломі — один із найкращих авто товарів, тюнінг вашого салону. Цю іграшку для автомобіля можна використовувати як брелок на рюкзак, тримач в авто, якщо піднести до повітроводу дефлектору качки крутитиметься пропелер. Качку прикрасу можна прикріпити на кермо велосипеда або самоката (до комплекту входить кріплення для керма велосипеда або самоката).

Усі аксесуари для салону автомобіля в нашому магазині підійдуть для різного призначення: іграшка в машину дівчині, м'яка іграшка, іграшки в автомобіль на панель, іграшка для дитини, іграшка в салон авто, інші автоаксесуари, ігровий набір, фігурка-іграшка, прикраси для автомобіля, іграшка антиспорт, товари для авто аксесуари в салон, товари для машини, аксесуари на дзеркало, іграшка качечка, качка в автомобіль із пропелером, окуляри для витоку, автомобільні аксесуари. Всі наші качки в машину преміум'якості, що доводять відгуки покупців.

Комплектація

гумова качечка чорна — 1 шт. Окуляри чорні — 1 шт. Ланцюжок золотистий — 1 шт.Шолом — 1 шт. Двосторонній скотч — 1 шт.Пропелер — 1 шт.олтик — 1 шт. Резинова стяжка (кріплення на кермо велосипеда/ самоката/ мотоцикла) — 1 шт.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари