Всі категорії
Додати товар

Ганеш білий полістоун

1280 грн -8% 1180 грн
Опис

Виробник:Китай
Модель: 9260195
Вага 845 г
Довжина 10 см
Ширина 8 см
Висота 21.5 см
Maтерiал Полістоун
Ганеш (Ganesha) - це один з найпопулярніших богів у індуїстській релігії. Він зображується як божество з головою слона і тілом людини. Ганеш вважається покровителем мудрості, знань і перешкод. Він також є богом процвітання, удачі і благополуччя.

Ганеш часто зображується з чотирма або більше руками, які символізують його здібності і силу. У одній з рук він тримає анахату (скрипку), яка символізує музику і творчість. У іншій руці в нього може бути акшамала (нитка), що символізує медитацію і контроль над собою.

Бог Ганеш є сином Шиви і Парваті. Згідно з легендою, коли Парваті приймала вану, вона просила сина охороняти двері і не дозволяти нікому входити, поки вона приймає вану. Коли Шива повернувся і не зміг пройти через двері, Ганеш відмовився його впускати, в результаті чого Шива відрубав йому голову. Парваті була так вражена цим, що переконувала Шиву оживити Ганеша. Шива погодився і наказав прив'язати голову першої тварини, на яку вони натраплять, а це виявився слон. Тому Ганеш отримав голову слона і став відомий як бог мудрості і перешкод.

Прихильники індуїзму часто звертаються до Ганеша з проханнями про допомогу перед початком нових починань, щоб подолати перешкоди і забезпечити успіх у справах. Вони також моляться богу Ганешу, щоб отримати мудрість, знання і благословення

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари