Всі категорії
Додати товар

Свічка-крем

628 грн -4% 603 грн
Опис

Код товару: AS355479
Свічка-крем ZIZ соєва Запали цей момент

Соєва свічка ZIZ, яку можна використовувати як крем для рук або масажне масло. Склад: 100% соєвий віск(США), натуральні аромамасла (сертифіковані).

Верхні ноти
вершкова карамель, кава

Нижні ноти
ваніль, збита олія

Характеристики:
Обсяг 100 мл
Вага 210 грам
Час горіння 20 годин

Спосіб застосування:
Щоб наповнити приміщення теплим світлом та ароматом, запаліть свічку. Насолоджуйтесь натуральною ароматерапією. Після того як згасіть свічку, розтоплений натуральний соєвий віск можна використовувати як крем для рук. Це ж кохання з дитинства – мокнути пальці у свічку! Але тепер це ще корисно для шкіри рук. Нанесіть невелику кількість розплавленого воску та втирайте у шкіру як крем.

Цікаво:
Свічки зроблені вручну з пластівців соєвого воску чудового молочного кольору та з легким вершковим ароматом. Такий матеріал – абсолютно натуральний та екологічно чистий (Golden Wax 464, виробництво США). Його можна використовувати як крем - він чудово зволожує руки. Соєвий віск плавитися на 40% повільніше, ніж парафін. Час горіння значно більший і свічки вистачить на довше. Щоб не створювалася ямочка по центру в процесі використання, просто зачекайте близько години, поки віск розтопиться від краю до краю. Так він розподілиться поступово.
Це натуральний природний матеріал, який не виділяє шкідливих речовин під час горіння. Він абсолютно безпечний та екологічний для природи. Не містить шкідливих токсичних речовин, що виділяють при горінні канцерогени (бензол і толуол), оскільки звичайні свічки.

СПОСОБИ ДОСТАВКИ
- Нова Пошта
СПОСОБИ ОПЛАТИ
- На карту Приват банку
- Передплата
- Повна оплата
Доставка по всій Україні

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
stella94
Online-shop
Кропивницький
0% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари