Всі категорії
Додати товар

Аромасвічка pepco, aromatherapy/аромасвічки/ароматерапія/чорна аромасвічка

350 грн
Опис

Всіма улюблена аромасвічка від Pepco з ароматом маршмелоу стане невід'ємним доповненням до вашого інтер'єру, а також збагатить вашу домівку неймовірним ароматом розкоші та багатства.

Також, за допомогою свічки можна проводити аромасеанси, які сприятимуть покращенню настрою, піднімуть самооцінку та подарують позитив на довгий час.

Характеристики:
✨Якісний віск
✨Міцний скляний підсвічник
✨Не коптить
✨Має ніжний аромат
✨Висота 8 см, діаметр 13.5 см
✨Маса - 1 кг
✨ Чудовий помічник при блекауті.

Спосіб застосування: Запаліть свічку і дочекайтеся поки віск навколо запаленого гнота розплавиться до країв підсвічника, це дозволить уникнути утворення лунки. Через 5 хвилин Ви відчуєте перші ноти аромату. Не залишайте без нагляду запалену свічку і біля легкозаймистих предметів. Щоб у свічці не утворювався тунель, підрізайте гніт свічки до 3 мм.

Щоб не зіпсувати свічку запахом гару, не задувайте її. Достатньо накрити кришкою, щоб перекрити доступ кисню і свічка згасне. Потім відкрийте кришку та випустіть залишки диму.

При використанні ставте свічку на жароміцну поверхню, не використовуйте легкозаймисті рідини. Обов'язково накривайте кришку після використання та тримайте подалі від джерел тепла.

Відправлю Новою або Укрпоштою лише після повної оплати або оформлення "Безпечної оплати".

Перед оформленням покупки уточнюйте наявність!

Товар поверненню не підлягає ❗

Дивіться інші мої оголошення ♥️

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари