Всі категорії
Додати товар

Соєва свічка anbo з ароматом вина

400 грн
Опис

Свічки з ароматами ВИНА.

**** — це бренд вишуканих аромасвічок ручної роботи, виготовлених з натурального соєвого воску.

Соєвий віск — це натуральний, екологічно чистий віск, що виготовляється з соєвих бобів. Всі аромаолійки з сертифікатами **** та є повністю безпечні для здоров'я.

У винній колекції представлені 4 аромати до замовлення:

********** — букет ніжного білого вина, хрустка суміш білого винограду та лимона із серцем соковитої груші, солодкого персика та ноток дуба.

****** **** — смак глінтвейну, що складається з суміші апельсинів, лимонів, яблучного сидру та журавлини. Класично ностальгічний аромат свята.

****** — фруктовий аромат має затишну теплоту, яка завжди приваблива. Яскраві цитрусові та нотка черешні підсилюють темне сливове серце цього аромату. Базові ноти амбри, ванілі підсилюють солодкість, а мускус і фрезія додають легкої землянистості.

********* ***** — збалансований квітковий смак, солодкуватий, ніжний та свіжий. Має верхні цитрусові ноти та ноти апельсина, середні ноти петитгрейна та базу з квіток неролі.

Кожна свічка має індивідуальне пакування та чудово підійде на подарунок, зігріє теплом та занурить в атмосферу естетики та затишку. Також можливо замовлення всієї колекції з 4-ох ароматів за привабливою ціною.

Запалюйте своє тепло зі свічкою ****!

Більше інформації в instagram @************

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
anbo.candles
anbo.candles
Була

Схожі товари