Всі категорії
Додати товар

Сюжетні соєві свічки по фільмам та серіалам / унікальні аромати

330 грн
Опис

СЮЖЕТНІ СВІЧКИ з яскравими фан-артами та неймовірними ароматами!
Гортайте карусель новинок, щоб обрати свій фаворит!

Свічка 100 мл
Час горіння ~ 25 годин

🕸️ ВЕНЗДЕЙ - загадковий аромат оксамитової сливи та черешні з кладовища, що відтіняють цитрусові, а ще краплинка амбри та мускусу, які додала "Річ".

🍎 САБРІНА - затишний, теплий, відьмацький аромат печених яблук з саду, спецій, мигдалю та пирога з рум'яною скоринкою від тітоньки Хільди.

🪡 КОРАЛІНА - смачний аромат мангового мілкшейку Кораліни на вершковому кокосовому молоці, що розкривається нотами персика, ананаса та апельсина.

🌕 СУТІНКИ - соковитий аромат червоних ягід в поєднанні з холодними відтінками евкаліпту, кипарису, ялівцю та шарму Едварда.

🌿 ЛІСОВА ПІСНЯ - насичені відтінки ялиці, пачулі та солодкого ладану, що посилюють ноти свіжого листя, евкаліпта та м'яти, наче босоніж йдеш по лісу з Мавкою.

🍄 АЛІСА - квітковий, свіжий, наповнений дитячими спогадами, аромат Дивокраю - магнолія, піон та фрезія, що розкриваються свіжістю зеленого листя та вишневого цвіту.

🌳 ШИР - свіжий запах травички, землі та моху, по яким так хочеться пройтись босоніж, відсилаючись спогадами до жителів Гобітону.

🌼 ЕНН - пудровий аромат бавовни, чистої, ніби тільки що випраної білизни Енн у прохолодний сонячний ранок.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize