Всі категорії
Додати товар

Безполум’яна свічка danip із вбудованими лампочками 5 шт

1845 грн
Опис

- ✔Нова вбудована технологія зоряного світла: кожна свічка обгорнута срібною лампою розжарювання. Ці світлові стрічки складаються з 12-16 світлодіодних казкових лампочок, які створюють маленькі яскраві крапки та унікальний і чарівний вигляд.
- ✔ Реалістична технологія моделювання полум'я: танцююче полум'я, воно буде мерехтіти й танцювати, як традиційні полум'яні свічки. Світлодіод випромінює світло, і його можна безпечно використовувати поблизу дітей і домашніх тварин. Світлодіодні свічки насправді не загоряться, і не потрібно турбуватися про нещасні випадки, пов'язані з вогнем. Кожна свічка живиться від 2 батарейок АА (не входять в комплект) (потрібні додаткові батарейки)
- ✔10-клавішний пульт дистанційного керування: двічі натисніть кнопку НІ, щоб незалежно керувати ланцюгом зірок. Після встановлення таймера запалюйте свічки в один і той же час щодня протягом 2 годин/4 годин/6 годин/8 годин (за допомогою двох пультів дистанційного керування)
- ✔ Справжній віск (кольору слонової кістки): порівняно з пластиковими свічками чистий віск може створювати м'якший і природний блиск. Ці свічки зі слонової кістки мають розміри 5 дюймів, 6 дюймів, 7 дюймів, 8 дюймів і 9 дюймів (2,2 дюйма в діаметрі), і в кожному наборі є 5 ступінчастих циліндричних свічок.
- ✔ Перший вибір для сучасного декору: ці декоративні мобільні гнітові свічки можна широко використовувати на дні народження, Різдво, прикраси дому, бари, готелі, вечірки, свята, весілля чи інші події.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари