Всі категорії
Додати товар

Великі оригінальні свічки woodwick 450/610g

1000 грн
Опис

WoodWick - свічка, що має неймовірний аромат та унікальний дизайн!

Кожна свічка WoodWick - це високоякісний соєвий віск, що забезпечує довгий та чистий процес згорання, а дерев'яний фітіль створює неповторний тріскучий звук, який переносить вас в серце природи.

Час горіння свічки 80 годин.
WoodWick горять довше, ніж звичайні свічки, даруючи вам безліч годин насолоди приємним ароматом і приглушеним світлом. WoodWick не лише створює унікальний звук тріску, але й забезпечує рівномірне горіння свічки, розкриваючи аромат у повному обсязі

Ідеальний Подарунок
WoodWick - це не просто свічка, а і гарний подарунок. Оригінальні свічки в ексклюзивному дизайні.

Наявні аромати:

WoodWick Trilogy Cafe Sweets 450г (човник) - чудовий аромат, що поєднує ноти свіжої кави, теплих млинців з медом та ніжним ароматом ванілі.

WoodWick Apple Basket 450г (човник) - аромат наповнений солодкими нотами свіжих, соковитих яблук, які переплітаються з теплим, затишним запахом деревини та спецій.

WoodWick White Teak 450г (човник) - деревний аромат білого тика, свіжості віток бальзаму та поєднання сандалового та дубового дерева, що доповнюється нотками мху та кедра.

Woodwick Island Coconut 450г (човник) - соковитий ананас, змішаний із вершковим кокосовим горіхом, створює ідеальний тропічний аромат.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
cdstore
CD-store
Київ
55% виконаних замовлень
Була

Схожі товари