Ідеальний теплий, смачний та насичений аромат для холодної погоди. Дуже позитивний та святковий, що створює затишок у будинку. Ноти розігрітого солодкого рому на тлі випічки, гарбузових кексів і пряних спецій - мускатного горіха, кардамону та кориці.
НОТИ АРОМАТУ:
Верхні: кориця
Середні: гарбуз, кардамон, випічка, мускатний горіх, гвоздика
Базові: ром, боби тонка, вершкове масло
Об'єм - 200 мл; час горіння - 40 годин
ЧОМУ НАШІ АРОМАСВІЧКИ ВАРТІ ВАШОЇ УВАГИ:
- Ми використовуємо 100% науральний соєвий віск найвищої якості (США, Швеція), який є беспечним для здоров'я, не виділяє при горінні шкідливих токсичних елементів, на відміну від більшості аромасвічок на ринку, які зроблені з парафіну - продукту нафтопереробки.
- Свічки з соєвого воску практично не коптять та горять вдвічі довше, ніж парафінові.
- Використання натурального дерев'яного гноту забезпечує заспокійливий звук легкого потріскування.
- Створюють ефект ароматерапії
- Використовуємо ароматичні олії преміум-якості від найвідоміших світових виробників (США)
- Наші свічки зроблені вручну та наповнені любов'ю.
ІНСТРУКЦІЯ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ:
- Коли запалюєте свічку вперше, дозвольте верхньому шару воску повністю розплавитись (40-50 хв). Це потрібно для того, щоб запобігти утворенню тунелю навколо гнота, так свічка буде горіти довше і виглядати естетичніше.
- Щоб полум'я було рівним, не коптилось, а обгорілі вуглинки не падали в віск, перед запалюванням свічки підріжте гніт до 5 мм (або відламайте обгорілий край рукою).
- Щоб не зіпсувати аромат свічки запахом гару - не задувайте свічку! Просто накрийте її кришечкою, щоб припинити доступ кисню, і вона сама згасне. - Після відразу відкрийте її, щоб випустити дим.
- Не залишайте запалену свічку без нагляду. Розміщуйте на рівній термостійкій поверхні, якомога далі від займистих поверхонь.
- Не залишайте в межах доступу дітей та домашніх тварин!
- Не паліть свічку безперервно більше 3-4 годин, щоб віск не перегрівався, це може вплинути на подальшу аромавіддачу. Можна загасити свічку на 15-20 хвилин, щоб вона трохи охолола, а потім знов запалити.