Всі категорії
Додати товар

Воскова свічки з полином. на очищення простору.

170 грн
Опис

Очисна свічка для очищення простору. Такі свічки виготовляються із натурального 100% бджолиного воску з додаванням сушених трав. Горять вони за рахунок трави, що входить до складу. У свічок приємний запах - суміш трав та меду. Трав'яні свічки використовуються для обкурювання приміщень, медитації та просто для краси. Тут велику роль відіграють трави, що входять до складу свічки.
У цій свічці використовувалася сушена трава полину. Корисних властивостей у полину дуже багато. Але дана свічка очисна, її призначення - очищення простору від негативу, ментального бруду, від сторонніх впливів.
Форма "піраміда" - пробиває і очищає по важкодоступних місцях в приміщенні (будинок, квартира, офіс).
Також одна з властивостей полину, це дезінфекція приміщень, в давнину вважалося, що полин виганяє хворобу.

ВАЖЛИВО!! Трав'яні свічки горять як маленький смолоскип, не димлять під час горіння. Полум'я досить сильне, тому не можна залишати їх без нагляду. Свічку обов'язково треба ставити на негорючу поверхню, краще на керамічну чи металеву тарілочку. Якщо ви вирішите загасити свічку, то після того, як згасне полум'я, трава почне диміти. Уся сила свічки саме у її димі. Коли свічка почне димитися, відкрийте вікна, двері та шафи. Щоб дим потрапив до кожної кімнати, кожна шафа, нехай все негативне піде і залишить ваше життя.
Після того як дим перестане йти, ви можете акуратно ножем або ложкою, як зручніше, зняти з кінчика свічки траву, що згоріла.
Свічку, що залишилася, можна запалити повторно, коли знадобиться.

Ручная робота.
Вага-130 грм.
Висота-13 см.
Додаткові характеристики:
Привід: Інший свято
Різновид: Фігурні свічки

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?