Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Набір свічок з вощини "грошові бажання"

300 грн
Опис

У набір «Грошові бажання» входять 3 свічки:
1. «Грошова дев'ятка» – на залучення фінансів, удачі та успіху, покращення матеріального стану, на жваву торгівлю, отримання прибутку, гарного подарунку чи фінансової допомоги.
2. «Виконання бажання» - на отримання бажаного – того, чого хочете (необов'язково щось пов'язане з фінансами, можна загадати будь-яке бажання).
3. Свічка «Малишка» для чистки грошового каналу – як до процедури пропалювання свічок, так і після отримання конкретного фінансового результату.
Свічки виготовлені з медової вощини - екологічно чистого натурального матеріалу - справжнього бджолиного воску, який при горінні виділяє корисні для організму ферменти, що пахнуть на весь будинок. У всі свічки додані висушені рослини, що мають сильний магічний ефект, і добавлені в залежності від мети застосування свічок. Наприклад при виготовленні свічки на виконання бажання використовувалася в основному календула, в грошову – додані трави та сухоцвіти для залучення грошей – м'ята, кориця, розмарин, лавр та інші, для чистки – рослинність, призначена для очищення від будь-яких негативних програм, – полин, деревій, кропива та інші.
• Висота свічки – 13 см.
• Діаметр – 3 див.
При використанні воскових свічок, особливо з травами-сухоцвітами, слід дотримуватись правил пожежної безпеки.
Додатково (як бонус) майстер надає інструкцію з використання свічок, а також при необхідності може вирахувати особистий фінансовий код. Повне керівництво надсилається безкоштовно протягом робочого дня у вигляді док-файлу після купівлі набору та розробляється індивідуально під кожного клієнта для самостійного проведення фінансового ритуалу в домашніх умовах.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
may.irena
may.irena
Чернігів
Була

Схожі товари