Всі категорії
Додати товар

Соэва свічка жіночий торс "афродіта"

450 грн
Опис

Свічка у формі жіночого бюсту з 100% соєвого воску, натхненні Афродітою, давньогрецькою богинею любові, краси, вічної весни і життя.

Оскільки всі наші свічки виготовляються вручну, кожна свічка унікальна і може мати невеликі дефекти. Свічка може мати легку "глазур", що є абсолютно нормальним явищем і є ознакою того, що для створення свічки використовувався натуральний віск.

Свічки “Афродіта” в основному використовуються в декоративних цілях, але якщо ви хочете запалити свічку, просто переконайтеся, що свічка знаходиться на негорючій посуді, щоб віск не пролився на ваші меблі.

Безпека при горінні свічки:
- Ніколи не залишайте запалені свічки без нагляду.
- Зберігайте свічки в недоступному для дітей і домашніх тварин місці.

Незалежно від того, вирішите ви запалити її або залишити в якості прикраси, вона обов'язково буде основним центром уваги в будь-якій частині вашого будинку.

Нам подобається бачити, як наші свічки відображаються у вашому будинку, тому, будь ласка, відзначте нас в своїх історіях в соціальних мережах, щоб ми могли повторно опублікувати їх на нашій сторінці!

🔴 Безкоштовна відправка Новою Поштою, Justin, Укрпошта по Україні на замовлення від 1000грн.
🔴30% знижки на оптові замовлення (20 позицій і більше. Кашпо без наповнення.)
🔴При покупці декору 🌱 на суму 500 грн, отримайте гарантований подарок! 💝

❗ВАЖЛИВО❗️
Усі горщики та свічки виготовляються вручну, тому, якщо в наявності немає потрібної кількості товару, нам може знадобитися кілька днів на виготовлення потрібної кількості товару.
Додаткові характеристики:
Привід: 8 березня
Привід: День Святого Валентина
Привід: Інший свято
Привід: Новий рік
Різновид: Фігурні свічки

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари