Всі категорії
Додати товар

Масажна свічка "слоник"

270 грн
Опис

МАСАЖНА СВІЧКА -Слоник З деревяним фітилем . Що ж таке масажна свічка для тіла і рук? Масажна СПА свічка – особливий виріб, у якому віск під час нагрівання не просто плавиться, щоб потім повторно застигнути, але перетворюється на ароматне масло для масажу. Подібний ефект досягається за рахунок основи у вигляді соєвого воску.
Масажна свічка для манікюру - це поєднання релаксу і насолоди ... Це дивовижний б'юті-продукт, який прекрасно підходить для салонних процедур, а також дозволяє створити атмосферу СПА в звичайних домашніх умовах. Масажна свічка являє собою композицію ефірних і рослинних олій, які дуже корисні для рук, кутикули і нігтьових пластин і мають досить сильний косметичний ефект. Тому вона є ідеальним засобом для масажних процедур. У процесі горіння відбувається танення олій, вони набувають рідку консистенцію і повітря наповнюється чарівним ароматом. Вам гарантований не тільки масаж, але й справжня ароматерапія! Температура плавлення олій 40-45 градусів Цельсія, що оптимально для доглядаючих процедур і знімає ризик опіків.
Ароматична композиція - Лаванда .
Як застосовувати: запалити свічку і почекати близько 4-5 хвилин. Загасити свічку, злити трохи рідкої олійної суміші на долоню і, м'якенько масажуючи, втерти в шкіру рук, кутикулу і нігті. Надлишки стерти .
А ЩЕ.

Еко декор-Слоник ! Для дому , для вашого робочого місця , якщо ви майстер макіяжу, манікюру, косметолог...А ще , слоник це символ...Слоник — символ чого в різних культурах, значення по фен шуй
За фен-шуй, слон — це символ знань. Людина, що володіє таким магічним предметом, зможе за короткий термін засвоювати великі обсяги інформації. Великі мудреці залишили рекомендації, де краще розташувати амулет, залежно від його характеристик і бажаного результату.

Амулет слон рожевого кольору дозволяє сконцентрувати всю енергію на аналітичній роботі, активізує ті зони мозку, які відповідають за математичні підрахунки і логіку. Людина зможе виконувати складні підрахунки, швидко запам’ятовувати формули. Якщо помістити такий символ в офісі, то полегшиться пошук обґрунтованих зв’язків між двома і більш подіями.
Червоний — символ мудрості. Такий слон стане оберегом для людей, які змогли відкрити власну справу. Бізнес буде процвітати завдяки тому, що лідер компанії з розумом підійде до вирішення завдань. Незалежно від сфери діяльності підприємця, його дії будуть зваженими, а шанс на помилку знизиться у декілька разів.
За законами фен-шую, жовтий або золотий велетень савани приваблює в життя працівника прибуткову роботи. З того моменту, як такий талісман з’явиться на робочому столі, праця буде приносити подвійний дохід. Незалежно від ситуації на ринку, людина буде отримувати дорогі замовлення, що дозволить звузити коло клієнтів, збільшивши заробітну плату.
Різнобарвний слоник стане в нагоді в будинку креативному людині. Амулет позитивно вплине на натхнення. Творець і сам помітить, як підвищилася оригінальність його творінь.
Додаткові характеристики:
Привід: День Святого Валентина
Привід: Інший свято
Привід: Новий рік
Різновид: Ароматичні свічки

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари