Всі категорії
Додати товар

Сток homemory свічки 24 шт

385 грн -12% 339 грн
Опис

Homemory, 24 шт., світлодіодні чайні свічки зі змінним кольором, безполуменеві
чайні свічки веселкових кольорів, кольорові підроблені свічки на батарейках
для весілля, вечірки та Різдва

Розміри продукту 36Д х 36Ш х 32В мм
Особлива функція відкритий, закритий

- НЕ МИГАЄ, ПОВІЛЬНО ЗМІНЮЄ КОЛІР - Кожна свічка має форму полум'я і змінює 7 різних кольорів. Не мерехтливі різнокольорові чайні свічки, вам не потрібно турбуватися про те, що ці свічки блимають надто швидко, щоб у вас запаморочилася голова.
- КРАСИВЕ І ЯСКРАВЕ КОЛЬОРОВЕ СВІТЛО. Забудьте про звичайні нудні світильники, які випромінюють тільки непривабливе біле світло. Маленька кольорова чайна свічка автоматично змінює 7 кольорів, створюючи романтичну атмосферу у вашій кімнаті. Спеціальні світлові ефекти справлять враження на всіх ваших гостей.
- МІЦНІША БАТАРЕЯ - оновлений змінний кнопковий елемент CR2032, надяскравий, кожна безполуменева світлодіодна свічка працює понад 200 годин і може бути легко замінена через вкладку внизу. ВЕЛИКИЙ термін служби батареї означає, що буде використовуватися менше батарей, тому ви витрачаєте менше на батареї.
- ВИРІШІТЬ ВСІ ПРОБЛЕМИ НАЙБІЛЬШЕ: вмикайте та вимикайте щодня; воскові свічки не можуть служити довго; турбота про безпеку, залишаючи їх без нагляду; безлад розплавленого воску; ваші милі допитливі діти або домашні тварини збивають їх з пантелику; вітерець їх видуває.
- БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНА ПРИкраса - барвисті електричні чайні електричні свічки ідеально підходять для акцентного прикрашання святкових урочистостей, весільних церемоній, особливих випадків, таких як дні народження та ювілеї, поминальні служби, проєкти DIY і т. д. Вітрозахисні для використання як у приміщенні, так і на відкритому повітрі, вдома. , ресторани, бари, школи, двори тощо.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
megabayt
Megabyte
Львів
59% виконаних замовлень
Була

Схожі товари