Всі категорії
Додати товар

Світлодіодні свічки da

1235 грн
Опис

ПОШКОДЖЕНЕ ПАКУВАННЯ!

- Світлодіодні свічки — справжній віск (колір слонової кістки): проти пластикових свічок чистий віск може надавати м'якший і природніший блиск. Ці свічки зі слонової кістки мають розміри 13 см, 14 см, 16 см, 18 см, 20 см (5,5 см у діаметрі), і кожен набір складається з 5 східчастих циліндричних свічок.
- Нова вбудована технологія струнного світла: кожна свічка обгорнута лампою на срібній нитці. Ці світлові гірлянди складаються з 12-16 світлодіодних гірлянд, які створюють маленькі яскраві крапки та створюють унікальний і чарівний зовнішній вигляд.
- Реалістична технологія моделювання полум'я: полум'я, що танцює, мерехтітиме й танцюватиме, як традиційні полум'яні свічки. Світлодіод випромінює світло і його можна безпечно використовувати поруч із дітьми та хатніми тваринами. Світлодіодні свічки насправді не загоряться, і вам не доведеться турбуватися про нещасних випадків, пов'язаних із пожежою. Кожна свічка живиться від 2 батарейок типу АА (не входять до комплекту) (потрібні батарейки підвищеної складності)

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари