Всі категорії
Додати товар

Свічка ведмедик

200 грн
Опис

Налаштуйте затишок і розкішний аромат у вашому будинку за допомогою нашої чарівної свічки "Ведмедик". Ця невелика, але вражаюча свічка має унікальну форму та затишний дизайн, які точно привернуть вашу увагу.

Виготовлена з високоякісного воску, вона не тільки стійка, але й має довготривале горіння, що додасть вам безліч приємних годин насолоди. З вагою 80 грам та розмірами 7*5 см, ця свічка ідеально підійде для створення атмосфери затишку та тепла в будь-якому інтер'єрі вашого дому.

Відразу звертає на себе увагу її милий вигляд, який нагадує маленького ведмедика, що сидить на задніх лапках. Теплий, приємний колір свічки додає в приміщення атмосферу затишку та тепла, створюючи неповторну атмосферу.

Ще одним привабливим аспектом нашої свічки "Ведмедик" є її чарівний аромат. Ви можете обрати один із п'яти доступних варіантів ароматів: вишня, ваніль, кокос, лісові ягоди або кава. Кожен з них принесе у ваш дім неповторні нотки свіжості та приємний аромат, які допоможуть вам створити особливу атмосферу у будь-який час дня чи ночі.

Завдяки своєму вигляду, горінню та чарівному аромату, свічка "Ведмедик" стане чудовим елементом декору вашого дому та допоможе створити неповторний настрій, в якому ви будете насолоджуватися кожною миттю.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
aleksa210
aleksa210
Полтава
Була

Схожі товари