Всі категорії
Додати товар

Земляні свічки програмні, натуральний віск

2000 грн
Опис

Земляні свічки - це дуже енергоємні, найпотужніші свічки, наповнені винятковою силою.
В лісі, в місці сили в землі викопується лунка, в яку заливається змовлений натуральний ароматний бджолиний віск з пасіки, наповнюється збиранням змовлених трав та олій, доповнюється ритуальною роботою Майстра. Така свічка залишається у землі до наступного ранку. За цей час Сили 4х стихій максимально насичують нашу свічку енергією, наповнюють її своєю величезною силою.

Вранці ці унікальні магічні свічки акуратно витягуються із землі з подякою, лунки закопуються, духам місцевості ще до початку роботи робиться підношення за допомогу в цій роботі.

З цього моменту земляна свічка готова подарувати Вам свою енергію, виконати Ваше найголовніше бажання, наповнити Вашу оселю теплом або звільнити Вас від негативу. При активації така свічка вивільняє, виплескує всю закладену в неї енергію та силу Природи, щоб прискорити процес реалізації Вашого наміру.
Такі свічки горять дуже сильно, тому в роботі зі свічкою пам'ятайте про пожежну безпеку, встановлюйте свічку на жароміцну поверхню (чавунну сковороду, лист, постіль шар фольги).

Використовуйте Силу Природи на Благо.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Зроблено в Україні?:
Виробництво
Продавець
marukla93
marukla93
Тернопіль
Була

Схожі товари